Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Alder: fra 8 uger til 6-9 måneder

Lørdage fra Kl. 09.45 - 10.45

Træner: Steen Møllegaard Salmonsen

Facebook gr.: Hvalpeholdet-Kreds 84 Skovbo (her kommer alle nye informationer omkring træning, ændringer osv.)  https://www.facebook.com/groups/233594230326414/

På hvalpeholdet for "de små hvalpe" lægges grunden til at få en glad og velopdragen hund,

Når vi har med hvalpe at gøre, taler vi ikke om træning. Der er udelukkende tale om at motiverer hvalpen.

Når motivationen anvendes konstruktiv dvs., Konsekvent, Koncentreret med rette indbyggede og forventet mulige Krav og med rette Kærlighed, så vil hvalpen hen ad vejen, og uden at de opdager det, lære de basale færdigheder, der danner grundlag/fundament til kommende IPO-prøve og avlskåring, hvis førerhunden (læs: Hundeføreren) har dette som mål.

Der vil løbende tilgå forskellige informationer, således at nye schæferhundeejere vil erhverve sig en relativ bred viden om schæferhundeklubben, samt om det at have schæferhund.

OBS !! HUSK - man kommer ikke på hundebanen, hvis man har en syg/smittebærende hund i hjemmet. Der er ingen grund til at sprede smitten.

FOR KOMMENDE SCHÆFERHUNDEEJERE.....

Gør jer selv og jeres kommende schæferhund/-e den tjeneste, at forbered jer på det at have hund.

Sørg for at skaffe jer lidt viden om schæferhunden. der er faktisk uanede mængder af læsestof. I vil således kunne være noget på forkant, og dermed får I meget mere ud af jeres kommende schæferhund.

Steen Møllegaard Salmonsen